Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιωήλ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση κ. Δέλλιος Γρηγόρης την τρίτη 2 Μαίου, για να πάρει την ευχή του Δέσποτα για υγεία και δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα.
Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκαρδίως το κ. Δέλλιο και του έδειξε από την αρχή της κουβέντας πως είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Ο Υποψήφιος Βουλευτής αφού ευχαρίστησε με την σειρά του τον Σεβασμιώτατο για την εγκάρδια υποδοχή, τόνισε ότι τιμά και σέβεται για το μεγάλο έργο της την Εκκλησία, καθώς η προσφορά της στο Έθνος είναι ανεκτίμητη. Ο Σεβασμιώτατος και ο κ Δέλλιος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κλίμα κατανοήσεως και συναντιλήψεως για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του τόπου μας.

Εγκαίνια Πολιτικού Γραφείου κ. Δέλλιου Γρηγόρη

Την Παρασκευή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτού με τονΚυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση κ. Δέλλιου Γρηγόρη.
Από νωρίς το απόγευμα φίλοι και υποστηρικτές του κ Δέλλιου και του κόμματος, γέμισαν ασφυκτικά το γραφείο. Τον αγιασμό ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ και ο Ιερέας πατήρ Χρήστος. Στον χαιρετισμό που ακολούθησε ο κ. Δέλλιος τόνισε μεταξύ άλλων πως φεύγοντας η χειρότερη κυβέρνηση του τόπου τα τελευταία σαράντα χρόνια, μας αφήνει έναν πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ακολουθώντας όμως το πρόγραμμά μας με απόλυτη συνέπεια, θα καταφέρουμε να ξημερώσει μια καλύτερη και πιο φωτεινή μέρα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Δελτίο τύπου – ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μετά και από την παρότρυνση πολλών φίλων και ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης, ξεκινάει την λειτουργία του το πολιτικό μου γραφείο. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρωτοφανή μεγάλη στήριξη, που λαμβάνω καθημερινά από πάρα πολλούς πολίτες από όλη την Πέλλα.         Στόχος του πολιτικού μου γραφείου είναι να γίνει ένας γόνιμος χώρος για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Οι ώρες και οι μέρες που  πραγματοποιούνται οι συναντήσεις ανακοινώνονται στον τύπο, στην επίσημη ιστοσελίδα μου, καθώς και στα social media.