Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Άρθρο για το μεταναστευτικό

Ο Ελληνικός Λαός εξάντλησε και την τελευταία σταγόνα υπομονής από το ποτήρι της ψυχικής δοκιμασίας. Εδώ και πολύ καιρό ο γείτονας εξ’ ανατολών με ψεύδη και συκοφαντίες, μας κατηγορεί πως εκμεταλευόμαστε ληστεύοντας, χτυπώντας, ακόμα και σκοτώνοντας τους ανήμπορους πρόσφυγες – μετανάστες. Ποιοί; εμέις. Εμείς που εδώ και πολλά πολλά χρόνια έχουμε υποδεχθεί εκατομύρια πρόσφυγες και μετανάστες από όλα τα μέρη του πλανήτη. Τα ανθρώπινα ανακλαστικά που έχει δείξει ο Ελληνικός λαός, σε συναθρώπους του όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς απαραίτητα να είναι θρησκευτικά ομόδοξοι, κατά την γνώμη μου δεν τα έχει επιδείξει κανένας άλλος λαός στην οικουμένη.
Δυστυχώς όμως τα τελευταιά 20 χρόνια το πρόβλημα στην χώρα μας το διαχειρίζονται κυβερνήσεις που οι περισσότεροι ανθρώποι που τις απαρτίζουν είναι ανίκανοι και οριακά επικίνδυνοι. Είναι άνθρωποι που έχουν κάνει αυτοσκοπό τους την ενασχόληση με την πολιτική, ως μέσω πλουτισμού και ως τέτοιο μέσο βλέπουν και το μεταναστευτικό. Αυτός είναι και ο λόγος που καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει ενημερώσει ποτέ την Βουλή και μέσω αυτής τον Ελληνικό Λαό, πόσα εισέπραξαν μέχρι σήμερα, πως τα δαπάνησαν και σε ποιούς, Ούτε, φυσικά έχουν δοθεί απαντήσεις ή κάποιο όργανομένο σχέδιο για το τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι και ποιό το μέλλον τους στην Ελλάδα των μνημονίων που αυτοί έφεραν και υπόγραψαν.
Δυστυχώς από αυτές τις κυβερνήσεις δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, άνθρωποι χωρίς όραμα, χωρίς ιδέες, χωρίς καμία φιλοδοξία για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Νομίζω πως το ρητό Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος τους εκφράζει απόλυτα.

Ελληνική Λύση
Δέλλιος Γρηγόρης
Υποψήφιος Βουλευτής
Ν. Πέλλας