Γεννήθηκα στις 14 Φεβρουαρίου του 1967 στην Κρύα Βρύση Πέλλας.
Στα πρώτα παιδικά μου χρόνια πήγα σχολείο στο 1ο δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης μου.
Από τα 17 μου χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι μαθαίνοντας την τέχνη του επιπλοποιού – ξυλουργού.
Μετά τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις γύρισα στην Κρύα Βρύση με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση μου και άρχισα να ζω και να αναπνέω στον ρυθμό της πόλης μου.
Εργάστηκα στον Αγροτικό τομέα στα οικογενειακά μας κτήματα και διετέλεσα μέλος σε αγροτικό συνεταιρισμό.
Λίγα χρόνια μετά μπαίνω στο επιχειρήν με το άνοιγμα της δικής μου επιχείρησης ως επαγγελματίας επιπλοποιός.
Λόγω του επαγγέλματος μου, συναναστρεφόμουν καθημερινά με πολλούς συντοπίτες μου από την γύρω περιοχή και άκουγα τα προβλήματα τους.
Η εμπειρία μου αυτή, με έκανε να νιώσω την υποχρέωση, απέναντι στους δικούς μου ανθρώπους καθώς και στους συμπολίτες μου και
έτσι, στις δημοτικές εκλογές του 2010 παίρνω την απόφαση να μπω ενεργά στα κοινά κατεβαίνοντας υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος.
Το 2013 αναλαμβάνω την προεδρεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γηγενών Κρύας Βρύσης ” Οι Μακεδόνες” ιδιότητα που την κατέχω έως σήμερα.
Είμαι παντρεμένος με την Γιαννακοπούλου Δήμητρα-Αικατερίνη επαγγελματία αγρότη και έχουμε μια κόρη 17 ετών μαθήτρια λυκείου.
Στις εκλογές του 2019 συμμετείχα με την Ελληνική Λύση και τον Κυριακό Βελόπουλο ως υποψήφιος βουλευτής Νομού Πέλλας. Ο Λαός της Πέλλας με τίμησε με την ψήφο του δίνοντας μου την πρώτη θέση ανάμεσα στους συνυποψήφιους μου. Αντιλαμβανόμενος σε όλο της το μέγεθος, της πρωτιάς που μου εμπιστεύθηκαν οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και έχοντας αξιολογήσει τις τεράστιες υποχρεώσεις που έχει αυτή η πρωτιά, είμαι έτοιμος και ακόμα ποιο έμπειρος να ξαναδιεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Join the volunteers!

Conveniently disseminate quality niche markets after just in time results. Seamlessly exploit synergistic technologies whereas customer directed “outside the box” thinking. Conveniently revolutionize resource sucking schemas vis-a-vis equity invested sources. technologies whereas customer directed invested sources.